menu  
  zoeken  
  contact    


Contact met Werk en Waarde

ontwikkelingsvraag/ advies/ lezing?

Heb je een specifieke ontwikkelingsvraag voor jezelf, je medewerkers of je organisatie? Heeft je organisatie advies nodig? Wil je een interactieve lezing boeken?

Stuur dan een e-mail naar onderstaand adres. Bellen kan eventueel ook, tijdens kantooruren. Maar tijdens afspraken staat de telefoon op het antwoordapparaat. Mailen is daarom vaak handiger.

Gewoonlijk binnen een week ontvang je persoonlijk antwoord.

Voor persoonlijke vragen geldt:

Als er op het eerste gezicht voldoende aansluiting is tussen jouw vraag en mijn aanbod, en ik tijd heb voor nieuwe cliënten, kunnen we in een persoonlijk gesprek in Deventer de vraag verder aanscherpen. Ter voorbereiding ontvang ik dan graag je uitgebreide cv (liefst met alle functies erop en ook vrijwilligerswerk en hobby's).

Werk en Waarde voldoet aan de AVG. Zie de verklaring in de rechterkolom.

De kosten van een oriënterend gesprek (probleemanalyse) en nadere informatie staan vermeld onder FAQ. Je krijgt hiervoor een factuur mee. Laat het gesprek eerst eens rustig bezinken. Als je dat wil kan vervolgens een individueel coachingsplan gemaakt worden.

Indien je vraag een Werkfit-traject betreft (via UWV) dan kan dit sinds 2017 (onder bepaalde voorwaarden) lopen via Rianne van de Ven.

Frans Corten
Werk en Waarde
T.G. Gibsonstraat 34

7411 RS  Deventer

0570 - 616868 (alleen bellen ma t/m vr tussen 9:30 en 17:15)
informatie(apestaart)werkenwaarde.nl

Om SPAM te voorkomen is het mailadres niet aanklikbaar en alleen voor mensen te begrijpen. Ik vraag hiervoor je begrip.


Links

routebeschrijving naar Deventer

Privacyverklaring AVG