menu  
  zoeken  
  contact    


routebeschrijvingen

route per trein

Je bereikt het kantoor gemakkelijk per trein. Deventer ligt behoorlijk centraal in het land. Treintijden vanuit Amersfoort 35 min., Amsterdam 1uur20, Den Haag en Rotterdam 1uur40, Utrecht 55 min, Nijmegen 60 min, Zwolle 25 min. Al deze plaatsen zijn meestal rechtstreeks bereikbaar. Raadpleeg www.9292ov.nl voor treintijden en teletekst pagina 751 voor werkzaamheden en vertragingen.

Vanaf het station is het 8 minuten lopen: De volgende beschrijving is het snelste en het leukste: Ga vanuit de stationshal rechtdoor naar buiten en steek de weg over. Ga vervolgens rechtsaf, en daarna het voetpad links in, daarna nogmaals links over de voetbrug het Vogeleiland op. Ga rechtdoor, volg het recent geasfalteerde voetpad en ga aan de andere kant het eiland weer af. Nu rechtsaf het lange asfalt-voetpad volgen langs de Singel. Na ca. 300 m bereik je vanzelf de hoofdweg, in het zicht van de spoorbrug. Hier linksaf de hoofdweg oversteken, en scherp links de T.G. Gibsonstraat in. Nummer 34 is aan de linkerkant. Bel bij twijfel over de route 0570 - 616868.

Let op als je een (andere) beschrijving van internet via de Binnensingel gebruikt. Er zijn twéé Binnensingels, waardoor je gemakkelijk mis loopt.

 

Als je redelijk voordelige accomodatie zoekt in Deventer kijk dan op:

www.Deventerbedandbreakfast.nl

www.ijsselpaleis.nl

of op www.vvvdeventer.nl onder B&B


Wandelroute over het vogeleiland.route per auto

Parkeren in de Van Twickelostraat is het gemakkelijkst. Kies deze straat voor de routeplanner. Hij staat dwars op de (voor auto's doodlopende) T.G. Gibsonstraat. Voor de deur van mijn kantoor mag je NIET parkeren.

 

Routebeschrijving vanaf de A1. Volg de borden naar 'Deventer'. Het gemakkelijkst is om daarna steeds op de linkerstrook te blijven rijden. Vlak voor het centrum, na de sluizen, komt er een bocht naar rechts, direct daarna gaat de linkerstrook bij stoplichten linksaf (niet meer 'centrum ' volgen). Er staat hier géén richtingbord aangegeven! Volg deze weg langs de IJssel (Pothoofd en Welle genaamd). Dan na circa 1200 meter, bijna bij de spoorbrug, rechts af bij de stoplichten, de Van Twickelostraat in (Let op het ANWB-bord 'parkeren' aan de rechterkant). Je kan hier betaald parkeren, als er nog plaats is. Een andere optie is langs het water doorrijden onder het spoor door naar de zgn. Zwolse wijk, en daar een gratis plekje zoeken en 5-10 minuten teruglopen. Derde optie is gratis parkeren aan de overkant van de IJssel (Bij de Worp) en de pont naar de stad nemen. Dit kost met lopen ongeveer 10 minuten. Je kan ook aan de overzijde parkeren aan de voet van de Spoorbrug (onder een zendmast) en aan de Noordwestzijde over de spoorbrug lopen.
Dit is een interactieve kaart. Klik hier voor een grotere versie.

Links

treinplanner

ov-reisplanner